Формування сталого земелекористування сільських територій:європейський досвід - Третяк, А. М.; Другак, В. М. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Здійснено аналіз досвіду Європейського Союзу щодо формування сталого зем‐ лекористування сільських територій. Обґрунтовано, що забезпечення реалі‐ зації цілей сталого розвитку сільських територій можливе в Україні за умови комплексного підходу до планування типів землекористування та створення інституту сталого землекористування