Здійснення моніторингу закарстрових територій за результатами аерофотознімання - Заячківська, Б. Б. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Розкрито можливості застосування аерофотознімання при здійсненні моніторингу закарстованих територій з метою оптимізації землекористувань