Динаміка змін еколого-економічного стану сільськогосподарського землекористування Київської області - Гунько, Л. А. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Проаналізовано еколого‐економічний стан сільськогосподарського землекори‐ стування. Виявлено тенденції змін екологічного стану земель Київської області. Визначено головні проблеми щодо раціонального використання та охорони земель