Сутність та поняття економіки рекреаційного землекористування у сфері природокористування в умовах нових земельних відносин - Третяк, А. М.; Гребенник, Г. В. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Обґрунтовано сутність і поняття економіки рекреаційного землекористу‐ вання у сфері природокористування в умовах нових земельних відносин. Розро‐ блено логіко‐смислову модель поняття сутності економіки рекреаційного землекористування у сфері природокористування