Основні напрямки еколого-економічного адміністрування використання та охорони земель - Свиридова, Л. А. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Обґрунтовано основні напрями створення системи державного адміністру‐ вання використання та охорони земель на еколого‐економічній основі.