Землевпорядник, учений, педагог - Бутенко, Є. В. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Виповнилося 60 років із Дня наро- дження видатному вченому в галу- зі землеустрою ОЛЕКСАНДРОВІ ПЕТРОВИЧУ ІСАЧЕНКУ, доцен- ту кафедри землевпорядкування Державного університету із земле- устрою (ДУЗ, Москва), члену- кореспонденту Російської академії природничих наук.