Сутність та поняття територіального планування землекористування в Україні - Дорош, О. С. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Обгрунтовано поняття сутності територіального планування землекористування, яке зу- мовлено визначенням видів раціонального землекористування та його режиму на певній території, оцінюванням стану використання земельних ресурсів й альтернативних моделей землекористування.