Проблеми розвитку державного земельного кадастру в Україні як системи фіксації земельних активів - Третяк, А. М. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Обґрунтовано, що до основних проблем розвитку державного земельного кадастру в Україні як системи фіксації земельних активів необхідно віднести запис інформації про земельні та інші природні ресурси і права власності на них, використання й оцінку земель у складі державного земельного кадастру.