Еколого-технологічні проблеми забезпечення сталості сільськогосподарського землекористування у ринкових умовах - Барвінський, А. В. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Проаналізовано еколого-технологічні проблеми сільськогосподарського землеко- ристування у ринкових умовах (на прикладі Киівського регіону). Обгрунтовано алгоритм підвищення екологічноі’ стіикості ґрунтового покриву як основи збалансованого розвитку сучасних агроформувань.