Консалтингова діяльність землевпорядників в аграрному секторі економіки України - Кустовська, О. В. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Висвітлено основні поняття інформаціино консультаціиної діяльності в аграрному секторі економіки, мету та методи організації агроконсалтингової діяльності. Наведено перелік законодавчих документів про сільськогосподарську консалтингову дііяльність.