Формування екологобезпечного землекористування в умовах підвищеної ерозійної небезпеки - Горбатюк, О. Д. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Проаналізовано причини виникнення деградаційних процесів на території Білоцер- ківського раиону Киівськоі’ області. Обґрунтовано необхідність упровадження організа ційноекономічних механізмів щодо забезпечення екологобезпечного землекористування.