Аналіз зарубіжного досвіду орендних земельних відносин - Бавровська, Н. М.; Боришкевич, О. В. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Подано основні результати дослідження досвіду розвитку орендних відносин у деяких зарубіжних державах, а також визначено проблемні питання, які при використанні зарубіжного досвіду, мають бути розвязані в Україні.