Принципи діагностування нецільового використання земель - Мартин, А. Г.; Чумаченка, О. М.; Кривов'яз, Є. В. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Запропоновано систему ефективних принципів діагностування нецільового використання земель, які враховують найбільш проблемні аспекти ведення земельного господарства, пов’язані із забезпеченням екологічних, економічних і соціальних потреб держави, землевласників та землекористувачів.