Порівняльний аналіз оприлюднення земельно-кадастрових відомостей у зарубіжних країнах та в Україні - Опенько, І. А. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Проведений порівняльний аналіз публічної кадастрової карти (ПКК) зарубіжних країн і ПКК України свідчить про те, що існує багато переваг ПКК досліджува‐ них держав над ПКК України, а саме кількість публічної інформації значно біль‐ ша, менша кількість помилок, ніж у ПКК України. Дані про вдосконалення ПКК України з урахуванням зарубіжного досвіду дадуть змогу ефективніше і раціо‐ нальніше використовувати земельні ресурси держави.