Ризики екологобезпечного використання земель в умовах глобальних кліматичних змін - Будзяк, О. С. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Проаналізовано основні види еколого‐економічних ризиків землекористування . Особливу увагу приділено кліматичним ризикам і проблемам пов ’язаним із глобальним потеплінням клімату. Розглянуто регіональні аспекти впливу кліматичних та гідрометеорологічних процесів на ефективність викорис‐ тання земель .