Економіка землекористування домашніх господарств сільських територій: поняття та сутність - Другак, В. М. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Сформульовано поняття економіки землекористування домашніх господарств сільських територій як економічної основи первинної ланки соціально‐ демографічного осередку суспільства – родини та дано визначення її сутності.