Просторово-екологічні аспекти досліджень структурних елементів природного-заповідного фонду Київської області - Щербак, К. О. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Відображено результати дослідження природно‐заповідного фонду Київської області як структурного елемента екомережі: його структуру, коефіцієнт заповідності, територіальні особливості формування. Висвітлено просторо‐ во‐екологічні аспекти досліджень екомережі.