Інститути сільськогосподарського землекористування, проблеми функціонування та шляхи їх вирішення - Дорош, Й. М. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Проаналізовано ключові аспекти функціонування інститутів сільськогосподарського землекористування, виявлено недоречності у правовому та інституціональ‐ ному забезпеченні їх розвитку та запропоновано шляхи їх вирішення.