Місце і роль сучасного землеустрою в розвитку земельних відносин в Україні - Третяк, А. М. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Досліджено місце і роль сучасного землеустрою в розвитку земельних відносин в Україні, зокрема, обґрунтовано необхідність формування багатофункціона‐ льної системи землеустрою.