Модель інституційної основи земельно-іпотечного кредитування в Україні під заставу землеволодінь сільськогосподарських підприємств сформованих переважно на правах оренди землі - Поліщук, В. Г. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Досліджено особливості земельно‐іпотечного кредитування в Україні під заставу землеволодінь сільськогосподарських підприємств сформованих переважно на правах оренди землі. Запропоновано логічно‐смислову модель функціонування сис‐ теми земельно‐іпотечного кредитування та визначено в ній місце просторової і змістовної бази сільськогосподарського землекористування.