Дослідження сучасного стану використання земельних ресурсів Костопільського району Рівненської області - Бавровська, Н. В.; Мельник, О. В. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Проведено аналіз структури земельного фонду Костопільського району Рівненської області за матеріалами державного земельного кадастру. Досліджено сучасний стан використання земельно‐ресурсного потенціалу району, проаналізовано основні напрямки удосконалення управління і використання земельних ресурсів в районі.