Ефективність використання земель міст - Новаковська, І. О.; Ільющенко, Є. І. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Розглянуто проблеми використання земель у містах, запропоновано напрями і шляхи підвищення ефективності міського землекористування.