Тенденції трансформації землекористувань сільськогосподарських підприємств в умовах нових земельних відносин - Свентух, В. Ю. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Проаналізовано динаміку трансформації землекористувань сільськогосподар‐ ських підприємств в розрізі організаційноправових форм в умовах нових земе‐ льних відносин.