Порівняльний аналіз системи управління сільськогосподарськими землями державної власності у країнах ЄС - Мартин, А. Г.; Копайгора, Б. М. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Проаналізовано міжнародний досвід управління землями державної власності сільськогосподарського призначення. Запропоновано авторську концепцію функціонування спеціалізованої установи з управління державними землями сільсько‐ господарського призначення.