Динаміка розвитку нормативно-правової бази управління земельними ресурсами в Україні - Бутенко, Є. В.; Зарічнюк, С. М. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Проаналізовано динаміку розвитку нормативн-правової бази управління земельними ресурсами в Україні. Розглянуто наслідки прийняття нормативноправових актів за час незалежності. Знайдено проблеми в земельному законо‐ давстві та запропоновано шляхи їх вирішення.