Методичні підходи до розробки проектів землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно-територіальних одиниць - Дорош, О. С. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Проаналізовано стан проведення робіт по встановленню та зміні меж адмі‐ ністративнтериторіальних одиниць в Україні, проаналізовано проблеми пов’язані з їх встановленням та запропоновано методичні підходи до розроблення проектів землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністратив‐ но‐територіальних одиниць