Тенденції формування екологічної мережі України як базової просторової основи організації природоохоронного землекористування - Лобунько, Ю. В. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Висвітлено негативні тенденції формування екологічної мережі України. Запропоновано модель сценарію формування екомережі України як базової просторової основи організації природоохоронного землекористування