Методичні підходи до оцінки заставної вартості землекористування сільськогосподарських підприємств сформованих на правах оренди землі - Поліщук, В. Г. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Запропоновано методичний підхід до оцінки заставної вартості землекористування сільськогосподарських підприємств сформованих на правах оренди землі.