Напрями підвищення ефективності використання рекреаційного потенціалу землекористування територій національних природних парків - Гребенник, Г. В. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Запропоновано основні напрями підвищення ефективності використання рекреаційного потенціалу землекористування територій національних природ‐ них парків.