План земельно-господарського устрою територій малих та середніх міст, як основа планування землекористування населених пунктів - Сацький, Д. В. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Даною статтею сформовано основні складові елементи інвентаризації земель населеного пункту, в розрізі малих та середніх міст, що є основою планування сталого землекористування населених пунктів. Окрім цього визначено основні проблеми при впровадженні баз даних такої інвентаризації, а також впровадженні дієвого плану земельно-господарського устрою територій міст та шляхи їх вирішення.