Оцінка заставної вартості землекористування сільськогосподарських підприємств із врахуванням ризиків орендних та іпотечних відносин - Третяк, В. М.; Поліщук, В. Г. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Запропоновано методологічно‐методичний підхід до процедури та методики оцінки заставної вартості землекористування сільськогосподарських підприємств сформованих на правах оренди землі із врахуванням ризиків орендних та іпотечних відносин.