Михайлу Терентійовичу Михайлюченку – 80 років! - Бутенко, Є. В. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Народився ювіляр 5 серпня 1935 року на Луганщині в селянській сім’ї. У 1985 році здобув професію інженера-землевпорядника у Харківському сільсь- когосподарському інституті ім. В.В. Докучаєва