Формування та інституційне забезпечення ринкового обігу земель сільськогосподарського призначення - Пендзей, Л. П. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Розглянуто формування ринку сільськогосподарських земель і висвітлено компоненти його інфраструктури. Проаналізовано стан інституційного забезпечення обігу земель сільськогосподарського призначенн. Запропоновано передумови щодо формування організованого ринку земельних ділянок в Україні.