Методологічні засади формування інституціального середовища територіального планування землекористування в Україні - Дорош, О. С. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Проаналізовано стан інституціонального забезпечення територіального планування землекористування, запропоновано шляхи трансформації   земельного ладу на національному, регіональному та місцевому рівнях