Можливості землеустрою щодо управління територіями, розташованими поблизу водних об'єктів - Ісаченко, О. П. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Розглянуто сучасний стан виконання робіт із землеустрою на землях і тери‐ торіях, розташованих поблизу водних об’єктів.