Інновації щодо створення землекористування індустріальних парків на місцевому рівні - Калганов, А. Ю.; Колганова, І. Г. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Проаналізовано сучасний стан використання земель на території міста Бояр‐ ки Києво‐Святошинського району Київської області. Обґрунтовано перспекти‐ ви створення землекористування індустріальних пар