Обгрунтування ефективності використання капіталу за типами при землекористуванні та землевпорядкуванні - Кустовська, О. В.; Ключник, С. Л. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Висвітлено і досліджено типи й ефективність розподілу капіталу при земле‐ користуванні та землевпорядкуванні, оскільки цей чинник значною мірою  впливає на сучасний розвиток економіки країни. Встановлено, що дослідження процесу управління сукупним капіталом з ураху‐ ванням усіх особливостей землекористування є дуже важливим для стратегіч‐ ного планування процесів територіального розвитку й досягнення економічних, екологічних і соціальних цілей сталого розвитку