Удосконалення формування інформаційної системи екобезпечного сільськогосподарського землекористування - Бордюжа, А. С. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Проаналізовано сучасний стан інформаційного забезпечення сільськогосподарського землекористування. Визначено роль Державного земельного кадастру  як інформаційної системи земельних ресурсів. Запропоновано вдосконалення  земельної інформаційної системи з метою забезпечення екобезпечного сільсь‐ когосподарського землекористування.