Ринок земель сільськогосподарського призначення: зарубіжний досвід і перспективи для України - Паламарчук, Л. В. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Висвітлено теоретико-методологічні основи та запропоновано практичні рекомендації щодо формування ринку земель сільськогосподарського призначення в умовахглобалізаційних процесів.