Інституціональний реформізм управління землями сільськогосподарського призначення - Гаража, О. П. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
У статті аналізується правові та організаційні зміни стану земель сільськогосподарського призначення в результаті проведення земельної реформи. Проведений аналіз показує створення необхідних умов для розвитку і функціонування обороту і ринку земель сільськогосподарського призначення.