Сутність управління сільськогосподарським землекористуванням через призму прав власності на землю: економіко-правові аспекти - Курильців, Р. М.; Ковалишин, О. Ф.; Третяк, Н. А. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Проведено аналіз сутності управління сільськогосподарським землекористуванням як основною складовою цілісного земельно‐майнового комплексу через  призму прав власності на землю, досліджено їх особливості як економічної та  правової складової відносин власності на землю згідно чинного   законодавства України