Методичні підходи до розробки проектів землеустрою щодо створення нових та впорядкування існуючих землеволодінь і землекористувань - Стецюк, М. П. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Здійснено наукове обгрунтування і запропоновані методичні підходи до розробки проектів землеустрою щодо створення нових та впорядкування існуючих  землеволодівнь і землекористувань. Вони розробляються з метою обґрунтування розмірів і меж земельних ділянок з урахуванням вимог щодо раціонального використання та охорони земель. Дані проекти землеустрою передбачають створення землекористувань, як несільськогосподарського так і сільсь‐ когосподарського призначення.