Зонування міських територій за цільовим призначенням (на прикладі міста Києва) - Новаковська, І. О.; Джикаєв, Є. О. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Розглянуті особливості обліку земель, їх класифікація та зонування