Оцінка якості грунтового покриву сільськогосподарського підприємства як передумова впровадження органічного виробництва - Кустовська, О. В.; Куценко, Ю. А. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
У статті обґрунтовано важливість та вплив показників якості ґрунтів землекористування сільськогосподарських підприємств для виробництва органічної продукції, а також рекомендовано для більшості сільськогосподарських підприємств  України оптимальну екологічну стратегію. Подано класифікацію відповідності  сільськогосподарських угідь залежно від показників якості ґрунтів