Масова оцінка земель: шведський досвід та перспективи використання його концептуальних засад в Україні - Кошель, А. О. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
В статті проведено аналіз поняття та механізму масової оцінки земель в  ринкових умовах. Детально досліджено шведський досвід використання системи масової оцінки нерухомого майна. Запропоновано використання шведської системи масової оцінки нерухомого майна як основи для вдосконалення  механізму грошової оцінки земель в Україні.