Концептуальні засади землевпорядного планування розвитку міського землекористування в умовах децентралізації - Третяк, А. М. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Обґрунтовано місце і роль планів земельно‐господарського устрою як інструменту землевпорядного планування розвитку міського землекористування в умовах децентралізації влади в замін генеральних планів як не ринкового виду доку‐ ментації