Концептуальний підхід та еколого-економічні принципи сільськогосподарського землекористування меліоративних земель - Яремко, Ю. І.; Дудяк, Н. В. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Проведено аналіз існуючих концептуальних підходів, обґрунтовані та сформо‐ ванні еколого‐економічні принципи щодо сільськогосподарського землекорис‐ тування меліорованих земель та раціонального їх використання, розроблено теоретичний підхід щодо забезпечення стійкості та збалансованості ведення сільськогосподарського землекористування на меліорованих землях