Формування інвестиційно-привабливих типів сільськогосподарського землекористування - Гунько, Л. А. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
У статті розглянуто питання формування сільського господарського землекористування в умовах нових земельних відносин. Розкрито поняття типу  землекористування. Наведено рекомендації щодо формування інвестиційно-привабливих та екологобезпечних типів сільськогосподарських землекористувань.