Еколого-економічний стан сільськогосподарського землекористування Київської області - Шевченко, О. В. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Досліджено еколого‐економічний стан сільськогосподарського землекористування Київської області. Виявлено тенденції змін екологічного стану земель. Обґрунтовано напрям покращення еколого‐економічної ситуації регіону.