Мультифунціональне землекористування як напрям досягнення сталого землекористування - Курильців, Р. М. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
В статті обґрунтовано поняття мультифункціонального землекористування як напряму досягнення сталого землекористування, що забезпечить оптимізацію параметрів екологічних і соціально‐економічних функцій сільських територій та сприятиме їх сталому розвитку.